Mikor nyit Budapest új hajósboltja?

Immár közel két hónapja indítottuk útjára honlapunkat, amely reményeink szerint sok segítséget nyújt nektek csónakmotorokkal, halradarokkal, vízismerettel kapcsolatban. Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy olvastok minket. Természetesen a jövőben lesz szó új technológiai fejlesztésekről, hajófelszerelésekről és folytatjuk a legnagyobb gyártók történetéről elkezdett sorozatunkat.

Amikor júniusban elkezdtünk azon dolgozni, hogy egy olyan céget hozzunk létre, amely segíti a hajósokat cikkeivel, szaktudásával, szolgáltatásaival és termékeivel, körülnéztünk Budapesten és felfedeztük, hogy a fővárosnak van egy kicsit eldugott, de a hajósok körében igen népszerű pontja a volt Szabadkikötő úton, a Ráckevei-Soroksári Duna-ág kezdetén, ahol kis hajós műhelyek dolgoznak közvetlenül a Duna-ág mellett. Szerdától, azaz november 28.-tól ezen a helyen, a Weiss Manfréd út 2. szám alatt nyitjuk meg új hajós szaküzletünket, ahol várunk minden motoros hajózást és vízi sportokat kedvelő sporttársunkat.
Minden kedves vendégünket szívesen látunk egy kávéra, valamint december 8.-ig minden vásárlónkat egy a hajósok körébe kedvelt kis aprósággal egy lebegő kulcstartóval ajándékozunk meg. Nyitvatartás: Hétfő – Péntek 9.00 – 17.00

Minn kota elektromos csónakmotorok

Ajándék tárgyak és halradarok


Hajósparadicsom Kft. nagyobb térképen való megjelenítése

Vidd a térképet telefonodon

2 hozzászólás a(z) “Mikor nyit Budapest új hajósboltja?” bejegyzéshez

 1. Szia Atti!

  Sikeres vállalkozást kívánok neked még egyszer!
  Sajnos nem tudtam személyesen ott lenni a nyitáson, de feltétlenül ellátogatok majd az üzletedbe!
  Kapható majd az üzletedben horgász napi-, vagy egyéb engedély az RSD-re?
  Beszéltünk már korábban a sólyázásról is.
  Lesz sólyapályád az RSD-re?

  Köszi,
  üdv.:
  HA

 2. Szia Atti!

  Köszönjük a jó kívánságokat, nem is hittük, de sikeresen zárult a mai nap. Sajnos horgász engedélyek értékesítésével nem foglalkozunk. Sólyapályát a mai naptól kezdve tudunk biztosítani.
  Gyere az üzletbe bármikor, várunk szeretettel.

  Üdv,
  Atti