Írj egy cikket és örökös törzsvásárlói kedvezményt kapsz!

Kedves Olvasó!

A nyár ugyan szépen lassan elmúlt, de reméljük, hogy az ősz mindenki számára élményekben gazdag horgászatokat és hajózást tartogat.

Eddig megszokhattad, hogy kéthetente valami új és érdekes jelenik meg oldalunkon − most Te is gazdagíthatod a Hajósparadicsom tudástárát! Hogy miként, azt az alábbiakban olvashatod.

 1. Ha van egy jó történeted a nyárról, esetleg vásároltál egy terméket, amelyről még nem olvastál bemutatót vagy tesztet és írsz róla egy publikálható cikket, akkor kapsz egy névre szóló törzsvásárlói kártyát, amellyel minden termékünkből 5% kedvezményt biztosítunk a számodra − örökre!
 2. Ha esetleg szakértője vagy egy hajózási témának (kikötőd van, wakeboard oktató vagy, valamilyen vízi szolgáltatást nyújtasz) és szívesen írnál tapasztalataidról sporttársaidnak valami hasznosat és érdekeset − nem rettenve vissza attól, hogy havonta ezrek olvashatják cikkedet, akkor természetesen a cikk végén elérhetőségeidet megoszthatod az olvasókkal.

Milyen legyen a cikk?

 • Először is tartalmazzon a hajós és vízi sportot kedvelő közösség számára hasznos információkat.
 • Tartalmazzon valami érdekességet, például:
  • új vagy eddig használt termékekkel kapcsolatos tapasztalatokat;
  • fotókkal illusztrált hajós kirándulást, amelyben leírod, hol kötöttél ki, hol béreltél hajót, milyen érdekességeket láttál és tapasztaltál;
  • ha például kikötőd van, leírhatod, hogy mi a leggyakoribb 5 ok, amely a kikötőkben a hajók sérülését okozza, és ezeket hogyan lehet elkerülni;
  • bármely más, érdeklődésre számot tartó témát.
 • Terjedelme legyen legalább 1,5 oldal.
 • Lehetőség szerint tartalmazzon a témához kapcsolódó, saját készítésű fotókat vagy videót. Ha nincs képanyagod, az sem baj, mi igyekszünk segíteni és képekkel kiegészíteni cikkedet.

Ragadj hát billentyűzetet és oszd meg élményeidet, tapasztalataidat másokkal!

A kedvezményt megkapja valamennyi, publikálásra alkalmas cikk írója. Fenntartjuk a jogot a cikkek közzétételre való alkalmasságának megítélésre. Fenntartjuk továbbá a jogot arra, hogy egy jó témájú cikket átdolgozzunk és a szerző jóváhagyását követően a cikk módosított változatát publikáljuk. Természetesen a törzsvásárlói kedvezmény ilyenkor is jár.

Hozzászólások lezárva.