TOP10 Humminbird halradar

A Humminbird márkanév minden horgász és hajós számára egyet jelent a csúcsminőséggel. TOP10 Humminbird halradar című írásunkban szeretnénk bemutatni a hazánkban kapható legnépszerűbb tíz Humminbird halradart. Ezek a halradarok nem csak kiváló minőséget képviselnek, hanem olyan professzionális tudást rejtenek magukban, amely más halradargyártó cég termékeiben kevésbé vagy egyáltalán nem található meg. A cikkben a hazai felhasználók által legjobban kedvelt – vagyis árfekvésenként legnagyobb volumenben értékesített − termékeket vesszük górcső alá.

Humminbird Piranhamax 153x halradar

 

Humminbird Piranhamax 153x halradar

Humminbird Piranhamax 153x halradar

Az egyik legkedveltebb modell a Humminbird Piranhamax 153x, amely ár/érték arányban az egyik legkiemelkedőbb halradar. Rendkívül kedvező ára mellett olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek a drága halradarok sajátjai. Ez a kis képernyős, monokróm kijelzős modell mindent tud, amit egy halradarnak tudnia kell − legyen szó talajszerkezet és domborzat elemzésről, vagy pontos vízmélységmérésről. A készülék segítségével könnyedén megtalálhatjuk a halakat vagy bármilyen gödröt, vemhelő helyet, illetve a bedőlt fákat is. A készülék által kínált funkciók közé tartozik a hal riasztás, az akkumulátor töltöttségi szint riasztás és a vízmélység riasztás. A képernyője a kis felbontás és a 9 cm-es képátló ellenére tökéletes láthatóságot biztosít, és minden kétséget kizáróan alkalmas a víz alatti világ feltérképezésére. A 20/60 fokos jeladó nagy területet fed le a hazai vizeinken. A Piranhamax 153x halradar magyar nyelvű menürendszerrel működik. Használható mélységmérőként is, ha valaki nem horgászatra használja.
Piaci ára megközelítőleg 30−32 ezer forint.

Humminbird SmartCast RF15 halradar

Sokan vannak, akik nem csónakból, hanem partról horgásznak. A Humminbird a parti horgászok számára fejlesztette ki ezt a tökéletes parti halradart, amely persze csónakból is nagyszerűen használható. Ez a készülék nem akkumulátorról, hanem elemek segítségével működik. Hordtáskában szállíthatjuk a helyszínre, amely tartalmazza a képernyőt és a jeladót is egyben.

Humminbird RF15 halradar

Humminbird RF15 halradar

A készülék érdekessége, hogy a jeladó és a halradar között nincsen kábel kapcsolat, hanem a jeladó rádiófrekvencián keresztül kommunikál a képernyővel. A készülék ugyan egyszerű képfelbontású, de tudása megegyezik a hajón-csónakon használható készülékekkel. Egyedülálló tulajdonsága, hogy a kábel nélküli jeladót megközelítőleg 36 méter távolságra lehet eljuttatni, és még ebből a távolságból is megbízható adatokat közöl. Ez a kis képernyős, monokróm kijelzős modell mindent tud, amit egy halradarnak tudnia kell − legyen szó talajszerkezet és domborzat elemzésről, vagy pontos vízmélységmérésről. A készülék segítségével könnyedén megtalálhatjuk a halakat vagy bármilyen gödröt, vermelő helyet, illetve a bedőlt fákat is. A készülék által kínált funkciók közé tartozik a hal riasztás, az akkumulátor töltöttségi szint riasztás és a vízmélység riasztás. A képernyője a kis felbontás és a 9 cm-es képátló ellenére tökéletes láthatóságot biztosít, és minden kétséget kizáróan alkalmas a víz alatti világ feltérképezésére. A 90 fokos vezeték nélküli jeladó extra méretű területet fed le a vizeken. Könnyű és nagyon praktikus, nincsenek kábelek, nincsen akkumulátor. A narancssárga jeladóban található 500 üzemóra élettartamú akkumulátor nem cserélhető, ami azt jelenti, hogy lemerülése után új jeladót kell vásárolni a készülékhez. A Humminbird SmartCast RF15 halradar is magyar nyelvű menürendszerrel működik.
Piaci ára megközelítőleg 65−70 ezer forint.

 Humminbird Fishin Buddy 120 halradar

A multifunkciós halradar. A Humminbird Fishin Buddy 120 halradar az egyetlen olyan készülék a világpiacon, amely partról (stégről), csónakból és akár jég horgászatnál is alkalmazható. Ez a készülék is hordozható, nincsen szükség kábelre és akkumulátorra sem, mert elemekkel működik. A halradarban két jeladó található. Az egyik jeladója a megszokott módon lefelé, a másik speciális jeladója pedig oldalirányban, azaz vízszintesen pásztázza a víz alatti világot. A lefele néző jeladóval vízmélységet lehet mérni, talajdomborzat és talajszerkezet elemzést lehet készíteni és természetesen halat is lehet vele keresni. Az oldalsugár 36 méter távolságig lát el, de csak a halakat és azok távolságát mutatja, vagyis hogy a halradartól a hal milyen irányban és milyen messze helyezkedik el. Az oldalfej nem tud adatokat közölni a vízmélységről és a víz alatti talajról vagy növényzetről. A Fishin Buddy 120 egy 10 centiméteres monokróm kijelzővel rendelkező készülék, képernyő felbontása 240 x 160 pixel, ami már éles és jól használható képet alkot.

Humminbird Fishin Buddy 120 halradar

Humminbird Fishin Buddy 120 halradar

A képernyő egy teleszkópos rudazaton található, a jeladók pedig a rudazat végén, amelyet minden esetben a vízbe kell helyezni. A tartókengyel segítségével biztonságosan lehet rögzíteni a csónak oldalán-fartükrén, vagy akár a stégen is. Ha a készüléket a csónakban használjuk, akkor lassú körbeforgatással egy 72 méter átmérőjű terület pillanatok alatt bepásztázható, és azonnal látjuk, hogy a csónaktól milyen messze és hol található hal. A Fishin Buddy 120 halradar oldalfejével azt is megtehetjük, hogy a csónakból a partszakaszon lévő nádasban keressük a halakat. A lefele pásztázó jeladó nyílásszöge 34 fok, míg az oldalsugár nyílásszöge 10 fok. A készülék könnyen cserélhető Baby elemekkel működik. Mint minden Humminbird készülék, a Fishin Buddy 120 is magyar nyelvű menürendszerrel működik.
Piaci ára megközelítőleg 73−78 ezer forint.

Humminbird Piranhamax 176 xi GPS halradar

A Piranhamax sorozatot a Humminbird 2013-ban frissítette. Ekkor dobta piacra ezt a kedvező árú halradart, amelyben már GPS is található. Nagyon kedvező áron már egy olyan komplett hajózási készüléket kaphat a felhasználó, amelyben minden megtalálható, amire egy horgásznak vagy hajósnak szüksége van.

Humminbird 176 xi GPS halradar

Humminbird 176 xi GPS halradar

10 cm-es képátlójú képernyője még a kisméretű kategóriájába tartozik. A monokróm kijelző 16 szürkeárnyalatot használ, aminek segítségével a víz alatti különböző tárgyak vagy talajszerkezetek könnyedén megkülönböztethetőek egymástól. 240 x 160 pixeles képfelbontása már túllép az alapkategórián. Igaz, a jeladó látószöge mindössze 16/28 fok, de ha csak a víz alatti világ feltérképezésére használjuk, akkor tökéletesen alkalmas. A Humminbird Piranhamax 176 xi GPS halradar is tökéletesen megjeleníti a talajszerkezet-domborzat elemzés eredményét. A készülék segítségével könnyedén megtalálhatunk bármilyen gödröt, vemhelő helyet vagy a bedőlt fákat is. A készülékben megtalálható a hal riasztás, az akkumulátor töltöttségi szint riasztás, a vízmélység riasztás, az érkezési riasztás, illetve az útról való letérési riasztás. A készülék a beépített GPS révén pontos sebességmérésre is alkalmas. A GPS segítségével 1−3 méteres pontossággal visszatalálhatunk kedvenc horgászhelyünkre. A Humminbird Piranhamax 176 xi GPS halradar 500 pont elmentésére alkalmas és 16 műholddal tud egyszerre kapcsolatot létesíteni. A készülék térkép befogadására nem alkalmas. Kedvező árú komplett hajózási készülék, halradar és GPS egyben. A Humminbird Piranhamax 176xi GPS halradar is magyar nyelvű menürendszerrel működik.
Piaci ára megközelítőleg 52−57 ezer forint.

Humminbird 561 DI halradar

Ma már a halradarok fejlesztése elindult a fotóminőségű képmegjelenítés felé. A Humminbird 561 DI (down imaging) halradarban már megtalálható a fotorealisztikus részletes képalkotás és a hagyományos halradar képalkotás is egyben. A 12,7 cm-es képátlójú nagy képernyőnek és a jó képernyő felbontásnak (320 x 320 pixel) köszönhetően éles és részletes képet kapunk a víz alatti világról. Mivel a Humminbird 561 DI halradar kétféle képmegjelenítésre képes, ezért a jeladóban kétféle szonár található. A két jeladó négy látószögben dolgozik: a hagyományos képalkotásnál 16 és 28 fokos, míg a DI képalkotásnál 45 és 75 fokos látószögben. A DI képmegjelenítés olyan részletes kép alkotására képes, hogy minden apró tárgy, növény vagy hal könnyedén észrevehető. Nincs semmi, ami el tudna bújni a Humminbird 561 DI halradar elől. A készülék képes olyan képmegjelenítésre, hogy egy úgynevezett osztott képernyőn egyszerre nézhetjük a fotóminőségű és a hagyományos képet. A halradar mindent tud, amit tudnia kell, legyen az talajszerkezet és domborzat elemzés, nagyítási funkció, halak megjelenítése, pontos vízmélységmérés, halriasztás, mélységriasztás vagy akár az akkumulátor töltöttségi szint riasztása. A Humminbird 561 DI halradarral (az opcionális) sebességmérő csatlakoztatása után sebességet és megtett utat is lehet mérni. Nagyon kedvelt és sikeres készülék, kedvező áron, gyönyörű részletes képmegjelenítéssel.

Humminbird 561 DI halradar

Humminbird 561 DI halradar

De mi is az a DI, azaz a Down Imaging? Szó szerinti fordításban „lefelé képalkotó”. A Down Imaging részletes képet ad a víz alatti világról. Az új magas frekvenciájú jeladó a hanghullámokat úgy bocsájtja ki, hogy extravékony szeletekre bontja a sugarat-jeleket. Mivel sok és extra vékony sugárban dolgozik, képes a részletes képalkotásra. A szonárhoz visszaérkezett jeleket, hanghullámokat a képernyő átdolgozza digitális jelekké és így kapunk fotorealisztikus pillanatképet a hajónk alatti területről. Ezek a DI rendszerű jeladók, szonárok most a legerősebb és legfejlettebb halradar szonár technológiák közé tartoznak. A Humminbird 561 DI halradar is magyar nyelvű menürendszerrel működik.
Piaci ára megközelítőleg 92−96 ezer forint.

Humminbird 718 halradar

Humminbird 718 már régóta részét képezi a Humminbird kínálatának, immáron 10 éve van forgalomban ez a multifunkcionális készülék. Igaz, régebben Matrix 37 vagy 717 néven volt ismert. Olyannyira bevált a felhasználók körében, hogy mai napig kapható persze folyamatosan fejlesztik a készüléket, a képernyőt vagy akár a processzort. A Humminbird 718 halradar önmagában nem tér el a vele egy kategóriában lévő halradaroktól, jellemzői a 12,7 cm-es képátló, a 320 x 320 pixeles képalkotás, a monokróm kijelző, a 16 szürkeárnyalatú képalkotás vagy a 20/60 fokos jeladó. Amit egy halradarnak tudnia kell, azt a Humminbird 718 tudja is. A készülék egyedülállósága sokoldalúságában keresendő: rengeteg kiegészítőt lehet ugyanis csatlakoztatni hozzá. Ilyen például a GPS, amely a vízi navigációban segíti a felhasználót. Ilyen a három irányban pásztázó oldalfej, amely vízszintes irányban (jobbra-balra) 50-50 métert bepásztáz és egyben lefele, azaz függőlegesen is dolgozik. Ilyen kiegészítő még a barométer, amely előre jelzi a közeledő időjárást vagy a SmartCast adapter, amelynek úszó, vezeték nélküli jeladójával megállapíthatjuk, hogy tőlünk kb. 36 méter távolságig milyen vízmélység, domborzat, szerkezet vagy hal van.

Humminbird 718 halradar

Humminbird 718 halradar

A Humminbird 718 halradart 90°-os látószögű jeladóval is lehet bővíteni, amely nagyobb területet tud pásztázni, és amelynek segítségével minden halat megtalálhatunk. A készülék számítógépre is csatlakoztatható, így elmenthetjük adatainkat vagy saját kezűleg frissíthetjük szoftverét. A Sonar Echo Enhancement program az érzékenység fokozására alkalmas. Segítségével műcsalink akár 12 méter mélységig nyomon követhető a képernyőn, és még 65 mm nagyságú célpontokat is kimutat. A készülék képalkotása még 115 km/órás sebességnél is tökéletes. A Humminbird 718 halradar is magyar nyelvű menürendszerrel működik.
Piaci ára (kiegészítők nélkül) megközelítőleg 8590 ezer forint.

Humminbird 596c HD DI halradar

A Humminbird 596 c HD DI (down imaging) egy komolyabb kategóriájú, színes, fotómegjelenítést és hagyományos képmegjelenítést ötvöző halradar. A 12,7 cm-es képátlójú nagy képernyőnek és a jó képernyő felbontásnak (320 x 320 pixel) köszönhetően éles és részletes képet kapunk a víz alatti világról. A jó képernyő felbontásnak, a HD képminőségnek és a 256 színárnyalatú LCD kijelzőnek köszönhetően minden tárgy, hal vagy akár növény tökéletesen kivehető és megkülönböztethető. Mivel a Humminbird 596c HD DI halradar kétféle képmegjelenítésre képes, ezért a jeladóban kétféle szonár található. A két jeladó négy látószögben dolgozik: a hagyományos képalkotásnál 16 és 25 fokos, míg a DI képalkotásnál 45 és 75 fokos látószögben.

Humminbird 596c HD DI halradar

Humminbird 596c HD DI halradar

A DI képmegjelenítés olyan részletes kép alkotására képes, hogy minden apró tárgy, növény vagy hal könnyedén észrevehető. Nincs semmi, ami el tudna bújni a Humminbird 596c HD DI halradar elől. A készülék képes olyan képmegjelenítésre, hogy egy úgynevezett osztott képernyőn egyszerre nézhetjük a fotóminőségű és a hagyományos képet. A halradar mindent tud, amit tudnia kell, legyen az talajszerkezet és domborzat elemzés, nagyítási funkció, halak megjelenítése, pontos vízmélységmérés, halriasztás, mélységriasztás vagy akár az akkumulátor töltöttségi szint riasztása. A Humminbird 596c HD DI halradarral (az opcionális) sebességmérő csatlakoztatása után sebességet és megtett utat is lehet mérni. A Humminbird 596c HD DI halradar is magyar nyelvű menürendszerrel működik.
Piaci ára megközelítőleg 180−195 ezer forint.

Humminbird 398 cxi SI Combo halradar

A Humminbird 398 cxi SI Combo halradar és GPS egyben. Egy igazi Combo készülék, amelyben minden megtalálható, amire egy horgásznak szüksége van. Nem csak egyszerűen egy halradar, hanem csodálatos fotóminőségű képalkotásra képes készülék. Igaz kicsi, 9 cm-es képátlóval rendelkezik, de színes képének és nagyon jó képernyőfelbontásának (320 x 240 pixel) köszönhetően egy csúcskategóriás halradart kapunk. A 398 cxi SI Combo halradarban megtalálható valamennyi típusú képalkotás, amelyet a mai halradarok tudnak: alkalmas a DI (Down Imaging) és az SI (Side Imaging) fotóminőségű képalkotásra, illetve a hagyományos képalkotásra is. Különlegessége, hogy a képernyőt akár négy részre is bonthatjuk, ahol a három típusú halradar képet és a GPS alkotta képet egyben láthatjuk. A 398 cxi SI Combo halradar hagyományos képalkotásnál 16/28 fokos látószögben, DI fotóminőségű képalkotásnál 45 vagy 75 fokos látószögben, míg az SI rendszerű képalkotásnál 2 x 86 fokban pásztázza a víz alatti világot. Az SI, a Side Imaging rendszer rövidítése. Ez az SI rendszer egyértelműen áttekinthető, fotóminőségű képet nyújt a víz alatti világról és minden, emberi szemmel nem látható apró objektumról. A Side Imaging képalkotó technológia kifejezetten széles, mindkét oldalra 70 méterre kiterjedő jeladósugárral dolgozik. A nagy, oldalra kiterjedő feltérképezhető területet pillanatok alatt át tudja pásztázni a Side Imaging rendszerű 398 cxi SI Combo készülék, ez a művelet jóval hosszabb időt vesz igénybe a régebbi típusú halradaroknál. Az 398 cxi SI Combo készülék GPS vevővel is el van látva, hogy könnyebben visszataláljunk kedvenc horgászhelyünkre. A magas frekvencián működő jeladó úgy dolgozik, mint egy víz alatti kamera, de még a zavaros víz sem befolyásolja a fotóminőségű képmegjelenítésben. A Side Imaging rendszerű szonár a hagyományos képmegjelenítésre továbbra is alkalmas. Egy jeladóval rendelkezik, amelybe a két típusú jeladó egyben be van építve. Az eddigi halradaroknál megszokott ábrázoláshoz képest a víz alatti akadályokat, köveket, fákat, növényeket sokkal könnyebben tudjuk beazonosítani. A horgászok számára az eddigieknél sokkal hatékonyabb halradar, mert a víz alatti világról részletes, szinte fotóminőségű kép segítségével könnyebben megismerhetik a víz alatti részleteket. A képernyőt többféle színvilágban lehet beállítani.

Humminbird 398

Humminbird 398 cxi SI Combo halradar

A Humminbird 398 cxi SI Combo készülékben mindent megtalálunk, ami a hajózáshoz kell. Pontos vízmélységmérés, részletes képfelbontás és a GPS, amely vízi térkép szoftvert is képes kezelni. A GPS jelvevő-egység a képernyőben van elhelyezve. A Side Imaging szonár 172°-os lefedettséget biztosít. A Humminbird 398 cxi SI Combo halradar is magyar nyelvű menürendszerrel működik.
Piaci ára megközelítőleg 255275 ezer forint.

Humminbird 698 cxi HD SI Combo halradar

Ebben az évben jelent meg a világpiacon ez a komplett kis halradar. Amit egy halradarnak tudnia kell, azt a 698 cxi HD SI Combo halradar tudja. Nemcsak egyszerűen egy halradar, hanem csodálatos fotóminőségű képalkotásra megfelelő készülék. Normál (közepes) 12,7 cm-es képátlóval rendelkezik, de színes képének és nagyon jó képernyőfelbontásának (640 x 320 pixel) köszönhetően egy csúcskategóriás halradart kapunk. A 698 cxi SI Combo készülékben megtalálható valamennyi típusú képalkotás, amelyet a mai halradarok tudnak: alkalmas a DI (Down Imaging) és az SI (Side Imaging) fotóminőségű képalkotásra, illetve a hagyományos képalkotásra is. Különlegessége, hogy a képernyőt akár négy részre is bonthatjuk, ahol a három típusú halradar képet és a GPS alkotta képet egyben láthatjuk. A 698 cxi HD SI Combo halradar hagyományos képalkotásnál 16/28 fokos látószögben, DI fotóminőségű képalkotásnál 45 vagy 75 fokos látószögben, míg az SI rendszerű képalkotásnál 2 x 86 fokban pásztázza a víz alatti világot. 

Humminbird 698

Humminbird 698 cxi HD SI Combo halradar

Az SI, a Side Imaging rendszer rövidítése. Ez az SI rendszer egyértelműen áttekinthető, fotóminőségű képet nyújt a víz alatti világról és minden, emberi szemmel nem látható apró objektumról. A Side Imaging képalkotó technológia kifejezetten széles, mindkét oldalra 70 méterre kiterjedő jeladósugárral dolgozik. A nagy, oldalra kiterjedő feltérképezhető területet pillanatok alatt át tudja pásztázni a Side Imaging rendszerű 698 cxi HD SI Combo készülék, ez a művelet jóval hosszabb időt vesz igénybe a régebbi típusú halradaroknál. A 698 cxi HD SI Combo készülék GPS vevővel is el van látva, hogy könnyebben visszataláljunk kedvenc horgászhelyünkre. A magas frekvencián működő jeladó úgy dolgozik, mint egy víz alatti kamera, de még a zavaros víz sem befolyásolja a fotóminőségű képmegjelenítésben. A Side Imaging rendszerű szonár a hagyományos képmegjelenítésre továbbra is alkalmas. Egy jeladóval rendelkezik, amelybe a két típusú jeladó egyben be van építve. Az eddigi halradaroknál megszokott ábrázoláshoz képest a víz alatti akadályokat, köveket, fákat, növényeket sokkal könnyebben tudjuk beazonosítani. A horgászok számára az eddigieknél sokkal hatékonyabb halradar, mert a víz alatti világról részletes, szinte fotóminőségű kép segítségével könnyebben megismerhetik a víz alatti részleteket. A képernyőt többféle színvilágban lehet beállítani. A Humminbird 698 cxi HD SI Combo készülékben mindent megtalálunk, ami a hajózáshoz kell. Pontos vízmélységmérés, részletes képfelbontás és a GPS, amely vízi térkép szoftvert is képes kezelni. A GPS jelvevő-egység a képernyőben van elhelyezve. A Side Imaging szonár 172°-os lefedettséget biztosít. A Humminbird 698 cxi HD SI Combo halradar is magyar nyelvű menürendszerrel működik.
Piaci ára megközelítőleg 315350 ezer forint.

Humminbird 899 cxi HD SI Combo halradar

A csúcskategória. A Humminbird 899 cxi HD SI Combo készülékben minden megtalálható, amit ma egy halradar tud. Tudása megegyezik a fent említett 698 cxi HD SI Combo halradar tudásával. Legyen az a GPS, a hagyományos halradar kép, vagy az SI és DI rendszer. Amiben más, az például a képernyő mérete (17,8 cm) és a képfelbontása (480 x 800 pixel), tehát nagyobb képernyőn és jobb minőségű képen élvezhetjük a víz alatti világ feltérképezését. Amiben még a 899 cxi HD SI Combo készülék többet tud, az az Ethernet hálózat. Az Ethernet hálózat segítségével a készülékre ráköthetőek különböző kiegészítők, vagy akár másik halradar képernyő is, ha több vezető állás található a hajón. Az Ethernet hálózatra köthető felszíni radar, külső GPS vagy akár a hajómotor. A hajó motorjáról ilyenkor több adatot is megtekinthetünk a Humminbird 899 cxi HD SI Combo készüléken, például a hajómotor üzemanyag fogyasztását vagy a motor pillanatnyi fordulatszámát. Az Ethernet hálózatba beköthető egy autópilot is, amelynek segítségével a hajót a megadott GPS koordináták alapján az autópilot rendszer célba viszi anélkül, hogy a felhasználónak a hajó kormánykerekét érintenie kellene.

Humminbird 899 cxi HD SI Combo

Humminbird 899 cxi HD SI Combo

Természetesen az alapcsomagban a kiegészítők nem találhatóak meg, csak maga a csúcskategóriás 899 cxi HD SI Combo halradar és alaptartozékai. A Humminbird 899cxi HD SI Combo halradar is magyar nyelvű menürendszerrel működik.
Piaci ára megközelítőleg 470499 ezer forint.

Kapcsolódó cikkek:

A Humminbird halradargyártó

A víz alatti világ 360°-ban avagy néhány szó a Humminbird 360° Imaging Sonarról

humminbird

                                                             Humminbird halradarok a webáruházban

6 hozzászólás a(z) “TOP10 Humminbird halradar” bejegyzéshez

 1. T. Attila! halradar vásárlás előtt állok nézem a különböző típusokat , hiányolom ,hogy ár sehol nincs fel tüntetve már csak össze hasonlítás miatt is hogy az ár és
  teljesítmény közötti döntés hez hogy az ár adja e a plusz értéket?
  üdv .czinege j.

 2. Kedves Czinege.j!

  Nem figyelmesen olvasta el a cikket, mert mindent típus végén megtalálható a kb piaci ára a készülékeknek. Minden típusnál megtalálható. De ha kér pontos árat, akkor írja meg nekem a típust, és megadom a készülék árát.

  Kellemes napot!

 3. Köszönöm utólag a vásárlási segítséget. A Humminbird 561 DI készüléket vásároltam meg. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Tökéletes vízalatti képet mutat, megtalálok vele mindent, halakat akadókat, köveket, növényzetet. A DI nagyon szépen kirajzolja a bedőlt fákat, így sok halat sikerült kifognom. 🙂 Köszi még egyszer, és ajánlom mindenkinek a Humminbird 561 DI halradart.

  üdv
  Csukás

 4. Kedves Csukás!

  Mi köszönjük, hogy bemutató cikkünk alapján sikerült vásárolnod készüléket. Igen egy nagyon kedvelt modell az 561 DI. Örülünk, hogy így meg vagy elégedve a készülékkel. További kellemes használatot és sok fogást kívánunk.

  HAJÓSPARADICSOM CSAPATA

 5. Kedves Attila !

  Több tiszai horgásztársam örömmel veszi a halradarokról szóló tájékoztatást.
  Sokunknak nem egyértelmű a DI,SI képalkotás elemzése. You Tube-on
  található erről angol nyelven előadás sorozat. Kérdezem hogy a Hajósparadicsom
  Csapata magyar nyelvű tájékoztatást képekkel egybekötve a közeljövőben
  írásos vagy DVD-én történő oktatási formában elkészíti-e ?

  Tisztelettel: Paulusz Sándor

 6. Kedves Sándor!

  Köszönjük a dicsérő szavakat. Természetesen fogunk az elkövetkezendő időben halradarokról valós videó filmet készíteni, de sajnos a pontos időt nem tudom most Önnek megmondani. Tavaly pont ezért tartottunk egy Humminbird bemutató napot, hogy a résztvevők felhasználók megtudják tekinteni, hogy az SI és DI rendszer milyen képet alkot. Három hajóval mentünk vízre egy egész napos program volt. Mindenkiben nagy elméletileg idén augusztusban is lesz ilyen.
  Sándor, természetesen ha nem tiszta a két modell képalkotása akkor kérem jelezze felém. Segítünk amiben csak tudunk!

  Kellemes hajózást!

  Attila