Halradar tippek segédletek

Halradarokkal kapcsolatos oldalunkon összegyűjtöttük a weblapunkon megjelent érdekességeket, technológiai fejlesztéseket, teszteket amit azért készítettünk, hogy több információt kaphassatok a  témában. E mellett találtok még leírásokat szolgáltatásainkról, amelyekkel  segíteni szeretnénk, hogy a hajózás során minél többen ki tudjátok próbálni a halradaros horgászat örömét.

Halradar sorozat:

Mivel többször halljuk ugyanazokat a kérdéseket a vásárlóktól, és ti olvasók is gyakran tesztek fel kérdéseket az eszközök működésével kapcsolatban, ezért írtunk egy sorozatot nektek. A sorozat a három ‘hogyan’ kérdésre szeretne választ adni. Hogyan keletkezett, hogyan működik és hogyan válasszunk halradart. Kattints ide és bővebben is olvashatsz a cikksorozatról és fel is iratkozhatsz rá.

Hírlevél sorozat

Cikkek:

Halradar használat közben

Halradar használat közben

A halradarok világában a két legismertebb gyártó tagadhatatlanul a Humminbird és a Lowrance. Mindkét gyártó több évtizedes múltra tekint vissza és nagyon komoly fejlesztési munkát letéve az asztalra vezetik az iparágat. Mindkét gyártó történetéről találsz cikket weboldalunkon. Egyenlőre két teszttel, illetve halradar bemutatóval tudunk segíteni benneteket a választásban az egyik a Humminbird Piranhamax 160-as modellje, ami ugyan a 2013 -as évre megújult, de funkcionalitásában az új Piranhamax 153x név alatt továbbra ugyanezzel a tudással segíti a halakat és medertöréseket kereső horgászokat.
A másik tesztünk a Humminbird Fishin Buddy sorozatot mutatja be.

Bérlés:

Szeretnénk azoknak is megadni a halradaros horgászat élményét, akik csak ritkán mennek csónakkal a vízre. Kölcsönözni tudunk a számotokra egy Humminbird Piranhamax 153x-es halradart, tapadókoronggal, akkumulátorral és töltővel. A kölcsönzés feltételeiről bővebben itt olvashatsz.

Szaküzlet és webáruház:

Ha új halradar választása előtt állsz, látogass meg minket üzlethelyiségünkben (1211  Budapest Weiss Manfréd út 2.), vagy nézz körül webáruházunkba, ahol természetesen minden más a motorcsónakos közlekedést, vagy hajózást segítő eszközöket megtalálsz. Ha első radarod kiválasztása előtt állsz, mindenképpen ajánljuk, hogy olvasd el halradar sorozatunkat, amire az oldal tetején iratkozhatsz fel. Azért, hogy segítsük az első halradart vásárlókat, összeállítottunk csomagokat, amiben minden megtalálható, amire egy új halradar tulajdonosnak szüksége lehet (akkumulátor, töltő, jeladó tapadókorong) Mindemellett az a tapasztalatunk, hogy választás előtt hasznos lehet kérdéseidet megbeszélni szakértőnkkel, mivel egy halradar választása több évre szóló döntés.

Csomagok

Humminbird

Garmin

Amennyiben meghibásodott halradarod, hozd be hozzánk és megvizsgáljuk az eszköz javíthatóságát. Az esetek többségében a radarok javíthatók és további évekig tudják még szolgálni tulajdonosukat.

Halradar javítás:

Szoftververziót szeretnél halradarodon cserélni vagy meghibásodott? Ne dobd ki! Hozd be hozzánk és amennyiben lehetséges lecseréljük a szoftververziót, illetve megjavítjuk.

Ha kérdésed van hívj minket a +36 1 276-0151 vagy +36 70 614-7171 telefonszámok egyikén, vagy látogass meg minket személyesen a Ráckevei (Soroksári) Duna-ág kezdetén Csepelen a Weiss Manfréd út 2. szám (volt Szabadkikötő út) alatt található üzlethelyiségünkben.