Csónakmotor tesztek, segédletek

Csónakmotor oldalunkon összegyűjtöttük a hajók hajtóműveivel kapcsolatos érdekességeket, technológiai fejlesztéseket, teszteket amit azért készítettünk, hogy több információt kaphassatok a  témában. E mellett találtok még leírásokat szolgáltatásainkról, amelyekkel  segíteni szeretnénk, hogy a hajózás élmény legyen a vízen.

Cikkek:

Zodiac gumicsónak

Zodiac gumicsónak

Honlapunkon 2 hetente jelentetünk meg hajózással kapcsolatos cikkeket. Csónakmotor gyártókkal kapcsolatban találhatsz cikket az Evinrude a Tohatsu és a Minn Kota történetéről. Részletes bemutatót találsz az Evinrude E-Tech technológiáról és a Suzuki EFI modelljeiről. E mellett megtalálhatod 5Le-s csónakmotor összehasonlító tesztünket ahol Tohatsu, Mercury, Yamaha, Suzuki és Honda motorokat hasonlítunk össze. Nagy motorok iránt érdeklődő olvasóinknak egy 90Le-s összehasonlító teszttel tudunk kedveskedni, amiben Evinrude, Mercury, Yamaha, Honda és Suzuki külmotorokat hasonlítunk össze. Mint a csónakmotor legfontosabb alkatrészéről a hajócsavarról is szólunk pár szót ‘Hajónk mozgató eleme a propeller’ című cikkünkben.
Az elektromos csónakmotorok iránt érdeklődők megtalálják ‘Hogyan válasszunk elektromos csónakmotort?’ cikkünket, e mellett a Minn kota történetével kapcsolatos cikkünket és Endura 30-as tesztünket tudjuk ajánlani.

Minn Kota Endura 30 C2 menet közben

Minn Kota Endura C2 használat közben

Hajó és csónakmotor karbantartási sorozat:

Mivel a karbantartása témaköre meghaladja egy cikk terjedelmét készítettünk számotokra egy sorozatot, ebben a cikksorozatban írunk a leggyakoribb meghibásodásokról és azok okairól, a legfontosabb téli szerviz folyamatát igyekszünk úgy lépésről lépésre bemutatni, hogy akár saját kezűleg is el tudd végezni, szólunk a hajótest  algagátlásáról és mindenképpen fontosnak tartottuk, hogy megemlítsük hogy nyáron is foglalkozni kell kedvenc motorunkkal, így a vízen gondtalanul töltheted az idődet. Iratkozz fel most a sorozatra!

Karbantarási sorozat

 

Szaküzlet és Webáruház:

Ha új külmotor választása előtt állsz kérünk látogass el szaküzletünkbe, vagy nézz körül webáruházunkba, ahol természetesen minden más a hajózáshoz szükséges és hasznos eszközök közül válogathatsz. Mindemellett kérünk, hogy választás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, hiszen egy csónakmotor kiválasztása akár egy évtizedre szóló döntést jelent, amiben szívesen nyújtunk segítséget.

Nézd meg a webáruházban:

Csónakmotorok a webáruházban

Csónakmotorok

Elektromos csónakmotorok

Elektromos csónakmotorok

Csónakmotor kiegészítők:

3 levelű alumínium propeller

3 levelű alumínium propeller

Csónakmotor kiegészítők között megtalálod a kormányműveket, különböző bovdeneket, távirányítókat, műszereket, motor tartókat és természetesen a propellereket (hajócsavarokat) amiből Tohatsu, Yamaha, Mercury, Mariner, Mercruiser, Volvo Penta, Honda, Suzuki és Jonson-Evinrude márkákhoz tudunk biztosítani megfelelő darabot.

 

 

Csónakmotor alkatrészek:

Csónakmotor alkatrészek

Csónakmotor alkatrészek

A Hajósparadicsom foglalkozik Tohatsu, Suzuki, Mercury, Yamaha, Evinrude, Johnson, Volvo Penta, Mercruiser márkák alkatrész értékesítésével. Ahhoz, hogy a megfelelő alkatrészt tudjuk biztosítani neked, kérünk töltsd ki ajánlati kérdőívünket, hívj minket a +36 1 276-0151 vagy +36 70 614-7171 telefonszámok egyikén, töltsd ki webáruházunkban található kérdőívet, vagy látogass meg minket személyesen a Ráckevei (Soroksári) Duna-ág kezdetén Csepelen a Weiss Manfréd út 2. szám (volt Szabadkikötő út) alatt található üzlethelyiségünkben.

Legolvasottabb cikkeink csónakmotor témakörben: